diumenge, 14 de juny del 2009

Una més

Benvinguts a tots!

Doncs si, m'he creat un blog ja que segurament l'any que ve hem toque abandonar tot el que fins ara formava la meua vida( bueno abandonar parcialment); així que m'apetix crear la cosa esta per intentar no perdre contacte amb molta gent.
També l'altra raó, és l'avorriment aixina l'assasinaré un poc.
I si per mi fora ja havera acabat de dir el que tenia que dir en aquest post, però Agustí, pofessional en açò dels blogs, està assesorant-me, aixì que seguiré les seues pautes.

Primer hem diu que em presente: sóc Iris, visc a Sella.

Després el perquè del nom del blog: primerament ja li he dit a Agustí que té un nom provisional, perquè no tenia ganes de posame a pensar, fa molta calor.

Ara em diu que qui ma inspirat: primer el professor de filosofia, perquè aixina podre comentarli al seu blog, després Laia i Agustí, DancingMachine, ma mare i pense que ja.

Diu, ara, la línia que seguirà el blog: pues la veritat que ni idea. Dir que em sabrà mal escriure perquè solc passar de les faltes d'ortografia, i ací tots sou taaaaaan correctes.
Supose que el que faré serà el que fa tot el món, no serà ni un blog científic ni informatiu, serà per comentar el que em pase pel cap.



Ja haureu vist que el títol es una cagarruta, aixina que vos done el permís a que me'n suggeriu.



( Tinc un problema, no sé com acabar 


aixina queda!)ALE

2 comentaris:

Jordi Let ha dit...

M'agrada el títol ,en serio, no el canvies.

A vore si seguixes en el blog, que de moment està guaiongo... Espere que no baixe el nivell ehÇ? i espere que comentes en el meu, que no tel borraré!

Laia ha dit...

Cada vegada en som més en esta gran família que és la xarxa de blogs, benvinguda!!

Això de triar un títol és una cosa tan personal i ,sobretot i com bé dius, tan complicat... De totes maneres "QUE COMPLICAT TRIAR UN TÍTOL" mola!